21. april 1999 

Adolph Johnsons familie. Adolph Albert blev født den 3. juni 1914 i familiens hjem, som lå lige overfor Rasmus Hansens farm. Han voksede op i Copenhagen området og gik i skole i distrikt 62 i Antelope County, Copenhagen, Dane School. Han fortsatte i Plainview High School og Northwest Institute of Techology i Minneapolis, Minnesota.

I slutningen af trediverne drog han og hans brødre til Iowa for at finde arbejde. Han arbejdede for en af sine brødre som karl, og en tjenestepige hos en af hans brødre blev hans kone. Lucille Jane Gage blev født i Aberden, South Dakota som datter af David og Hattie Marie Paulsen Gage. Hun boede hos sine forældre indtil faderens død den 8. juni 1920 (??). På det tidspunkt kom hun til at bo hos sine bedsteforældre, Neil og Kerstine Paulsen i Claer Lake, South Dakota.
Efter afgangseksamen fra High School i 1935 returnerede Lucille til Iowa, hvor hendes mor, søster Margaret og brødre Henry, Charles, Harold og Morris Gage boede.

Adolph og Lucille blev gift den 28. december 1937 i The First Baptist Church i Waverly, Iowa. De boede og arbejdede på farme i Plainfield og Waverly områderne og Pine Crest Dairy og Waterloo, Iowa. De vendte tilbage til Nebraska i 1941. I 40 år arbejdede Adolph som farmer, svejser og han havde også et majs-tærskeværk.

Han holdt op som farmer i december 1973, og han arbejdede som mekaniker for International i Plainview i 15 år. I 1987 flyttede de så til Bresleu, hvor Adolph fortsatte med at arbejde med træ og metal (måske som kunsthåndværker). De tilhørte The Crawford Valley Methodist Church.

Adolph blev syg i 1994 og døde den 3. oktober 1995. Han er begravet på Copenhagen Danish Cemetery vest for Plainview